Pallmärkning

Pallmärkning

Vilka krav har ni på Er pallmärkning , vanligast idag är att man följer GS1 standard som är global. Labeltec AB levererar pallmärkare och system för pallmärning till industrin i Sverige och Europa. Vi hjälper dig att effektivisera och förenkla din pallhantering.Märkningen kan sker manuellt eller automatiskt på en, två eller tre sidor. Kontakta oss så tar vi fram en lösning just för Er.
Har kan ni läsa mer om pallmärkning på GS1 Sweden

Här kommer några exemel på kunder vi hjälpt med system för effektiv pallmärkning,

Aditro AB
  är en tredjeparts logistiker som lagerhåller och utlevererar gods . Vi har levererat pallösningar där vi applicerar tansportetikett (TA-etikett) på pallens framkant. Vi använder vår Lab3Ace PM6 pallmärkare som kan märka upp till 3 sidor. Vi använder Zebra ZE500 Print Engine då data från kundens WMS sytem skickas i Zebras eget programspråk ZPL

Aditro Labeltec.se
Aditro Labeltec.se
Aditro Labeltec.se

Fria Bröd AB  är en tillverkare av glutenfritt bröd . Vi har levererat pallösningar där vi applicerar SSCC Palletikett på pallens framkant. och sida Vi använder vår Intermec / Hoenywell PM6 pallmärkare som kan märka upp till 3 sidor. Palletiketten genereras i NiceLabel etikettprogramvara.

Fria Bröd Labeltec.se
Fria Bröd Labeltec.se
Fria Bröd Labeltec.se