Intermec PAS FLIP

Intermec / Honeywell PAS FLIP

Märkning av Produkter-Lådor-Backar-Pallar
En pneumatisk applikator för ekonomisk, snabb och exakt märkning av etiketter direkt på produkten i produktionen. Applikatorn är avsedd för applicering av etiketten på topp, sida eller botten på produkten. Applicering kan ske på produkter i rörelse eller stillastående.
Windows Printing eller Intelligent Printing För de användare som redan har etikettprogram och skrivare för Windows-utskrifter kan vi erbjuda ”WIN-Print” vilket innebär att Er befintliga programvara  kan användas till  PMS applikatorserie. ”Intelligent Printing” (FingerPrint) innehåller konceptet Intermecskrivare och specialskriven programvara. Detta innebär att användaren inte behöver en dator för att hämta etikettdata och skriva ut etiketter. Fördelen är givetvis mindre  IT-underhåll och kostnader för datorutrustning.
Industriellt anpassad  Maskinen är byggd för en robust industriell miljö och kontinuerlig drift 24/7. CE-märkt.
Underhållsvänlig  Med sina moduler så är den mycket enkel och snabb att serva. Skrivaren är en standardmaskin med mycket enkel och  hög servicetillgänglighet. 
Flexibel Vridbar applikatorarm, denna unika funktion tillåter operatören att vrida applikatorhuvudet åt sidan för att lättare kunna använda tangentbordet och se på det 2-radiga teckenfönstret samtidigt. Funktionen underlättar även vid  rengöring, trädning av etikett och underhåll av skrivaren. (Tangentbordet kan även flyttas ut)
 

  • Kostnads effektiv
  • Flexibel 
  • Moduluppbyggd
  • I/O till externa system
  • Underhållsvänlig

Applikator  PAS 

Intermec, Honeywell, Print and Apply, Kartongetikettering, Labeltec.se


Applikator  FLIP

Intermec, Honeywell, Print and Apply, Etiketteringsmaskin, PAS, PAP Labeltec.se

Skrivare Intermec PX4/6i, 300 dpi
Termo/termotransferskrivare (valbart).Anpassad för applikator Kommunikation; USB, Seriell, Nätverk och I/O-kort. Applikatorinterface till WIN-printer istället för I/O-kort. Etikettmaterial: Termo/termotransferpapper.     PE/PP etc. endast efter godkänd test. Etikettrulle diam. inner/ytter 76/213 mm max. 

Skrivare  Intermec PX4/6i, 203 dpi
Termo/termotransferskrivare (valbart)  I övrigt lika information som  ovan.

Applikator PAS
PAS-4/6 Distans till produkt 0-  80 mm.
PAS-4/6 Distans till produkt 0-170 mm.
PAS-4/6 Distans till produkt 0-320 mm.

Etikettformat
Standardformat sugfot, etikettbredd x frammatningslängd:
Typ 1-   75 x   50 Vakuum
Typ 2- 100 x   30 Vakuum
Typ 3-  100 x 100 Vakuum
Typ 4- 100 x 150 Vakuum
Typ 5- 170 x 150  Vakuum    

Option:
Typ 6- 148 x 210 A5, Vakuum/fläkt
Typ 7- 148 x 210 A5, Vakuum/fläkt/blås
 
1008885 1008905
Dispenserkit En funktion som monteras inuti skrivaren där den extra tryckrullen säkerställer en precis frammatning och dispensering av etiketten samtidigt som den avlastar upprullare av underpapper. Vid byte av etikettrulle släpper man tryckrullen för enkelt utbyte.
Ingår i skrivare
 

KONTAKTA OSS IDAG SÅ HJÄLPER VI ER

klicka här... eller ring  +46 31 751 87 00